Vroegop chaletbouw

bouwt uw droomchalet

Chalet Costa

Chalet Milano

Chalet Monaco

Onze Specials

Het Vroegop chalet van uw dromen

U hoeft niet ver(der) te zoeken, wij bouwen al ruim 40 jaar in Zeeland de mooiste chalets. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij uw chalet op velerlei manieren in eigen productie kunnen maken en uitvoeren om u het ultieme woongevoel te geven.
Zo wordt uw chalet een plaats waar u meer dan graag wilt zijn. We zeggen niet voor niets:

Vroegop Chalets steeds weer genieten!

Bij onze Specials, vindt u voorbeelden van diverse hoekmodellen, een Tinyhouse, extra grote (verhuur)modellen en bijzondere strandhuisjes. Dit is maatwerk op hoog niveau met een eindresultaat geheel naar uw wens.

Standaard zijn alle Vroegop chalets voorzien van;

• Extra breed onderstel voorzien van 2 verzwaarde assen • Vloer volledig met naadloos vinyl gelegd, prijsgroep 1  • PS 40mm wandisolatie, totale wanddikte 95mm
• Agnes vinylplaat 12 mm voor de wanden en het plafond • Eurotexx volschuim buitenbekleding • Naadloze getrokken aluminium goten, kleur Wit of Antraciet

Locaties voor uw chalet

Wij leveren en plaatsen onze chalets op vele campings binnen en buiten Zeeland.

Ruime keuze

In materialen, stoffering en producten voor uw droomchalet.

Service en plaatsing

De service en plaatsing worden met dezelfde zorg uitgevoerd als de bouw van uw chalet.

Keuzemogelijkheden

Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze hebben wij een groot aantal standaardmodellen die we aanpassen aan uw persoonlijke wensen. Zo zijn er allerlei opties en varianten mogelijk. Er is een grote keuze in kleuren en materialen voor zowel het interieur als het exterieur. Zo wordt uw tweede huis uw tweede thuis.

Wij adviseren u graag aan de hand van onze showmodellen, materiaalstalen en tekeningen.